Известие

Collapse
No announcement yet.

Пропоръчайте ново авто-сд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пропоръчайте ново авто-сд

Очарован съм от оригиналната музика, но определено и е минало времето и колкото и да ми се иска да я задържа е много непрактична...
    В момента съм с тези фабрични части,
    Blaupunkt RNS4 NAV + управление от волана,
    колони + усилвател и туба Bose,
    CD Changer Clarion.
    Молбата ми е да ми препоръчате модел който може да се върже с управлението от волана, да се върже също и към настоящия усилвател. Държа да има usb, ценовия диапазон е около 200-400лв за сд. Отделно да ми препоръчате къде биха ми го вързали всичко кадърно, мога и сам да се справя, но нямам толкова време, а и напоследък и нерви.

П.С. Да се връзва и с интериора доколкото е възможно.
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 150hp 2002г.

http://www.kijiji.it/annunci/ricambi...vagon/29644556

ето това ми е в багажника, възникват следните проблеми, чинчове няма, значи всички входове са високо волтови или? Не разбирам много от това. Влизат сигурно около 20 кабела не съм ги броил, да не би това да е някакъв филтър за всички колони, или усилвател за всички колони? Какво сд трябва да търся, с 4 канала за усилвател и отделно за буфер, или сигнала ще си го взима от изходите за говорители те? Нещо това чудо с толкова кабели силно ме обърква...

Comment

Сигнала го взима от изходите за говорителите.
      Честно казано, разликата е ще е малка и не знам дали ще си заслужава 400-500лв за ново ЦД. Ще има разлика де.
      ex - 147 16v multijet

Comment

авто сд не блестят с качество на звука , по-скоро по-скъпите модели имат по добри шасибруферна памет, клариона си е много добра марка, не очаквай чудеса от авто сд , по -добрия звук идва от колоните и усилвателя
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
        Peugeout 2.2 HDI 133+++
        Alfa 159 +++ next

Comment

Вземи си един Alpin и не се занимавай с други глупости! Ако искаш чист звук, всичко друго е компромис. Дори и най-евтините модели на тая марка се отличават с кристалния си звук и липсата на изкривяване, като усилиш малко повечко музиката. За съвместимостта ще ти кажат в магазина, кой точно модел ти трябва.
          Успех!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ориентирал съм се към този модел Alpine CDE-9882Ri, но в няколко сервиза питам и ми казват, че да се вържат бутоните на волана е доста трудно, за pioneer ми казаха около 80-120лв и 1 месец за доставка на джаджата, а за останалите марки не се наемат изобщо да ми кажат дали е възможно и на какви пари. Някой връзвал ли е Алпина с бутони? Препоръчайте сервиз къде да отида?

Comment

Имам страхотно предложение за теб, нещо, за което съм сигурен на 100%, че няма да устоиш, авангардна гайда на реномирана марка и на разумна цена:

http://olx.bg/avto-radio-resprom-novo-i74786274

Ще фитне идеално на централната конзола, а и крадците не проявяват интерес.
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

и аз имам

http://olx.bg/unitra-magnetofon-unitra-i73657342

пич , ако имаш пари за трошене - троши , в колата сд няма голямо значение ти казах, иначе кажи за колко искаш да ти натикам един марков боклук

http://www.cnet.com/products/pioneer-avic-z130bt/ това е точно за теб - най-доброто за момента под 1000 $ ама 2-ра употреба
                ама ако мноооого искаш нещо топ и ново - ето ти
                http://www.pioneerelectronics.com/PU...on/AVIC-Z130BT
                Last edited by ivo_63; d.m.y г., 21:34.
                Peugeout 2.2 HDI 133+++
                Alfa 159 +++ next

Comment

Сменям навигацията, защото не ми се занимава със трансмитери и да записвам дискове от преди 10г. Искам съвети за нещо на което ще мога да си вържа бутоните и да мога да пусна една флашка. Усилвател и всичко друго си остава. Не знам какви са тези закачливи нападки. Все едно махам последна дума на техниката за да сложа някое китайче. Това да слушам музика с по добро качество от трансмитера, за вас са трошене на пари, аз не смятам така. Написал съм неголяма според мен сума, все пак не се сменя всяка година. Не разбирам накъде биете и защо се подигравате!

Comment

никой не ти се подиграва , обясних ти , че за добрия звук за авто сд най-голямо значение има усилвателя и колоните, каквото и сд да сложиш - все тая, има сд съвместими с мултиволана по 200 лв , вземаш едно такова и си цар.
                    Peugeout 2.2 HDI 133+++
                    Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от Lazarkk Покажи съобщение
                      Сменям навигацията, защото не ми се занимава със трансмитери и да записвам дискове от преди 10г. Искам съвети за нещо на което ще мога да си вържа бутоните и да мога да пусна една флашка. Усилвател и всичко друго си остава. Не знам какви са тези закачливи нападки. Все едно махам последна дума на техниката за да сложа някое китайче. Това да слушам музика с по добро качество от трансмитера, за вас са трошене на пари, аз не смятам така. Написал съм неголяма според мен сума, все пак не се сменя всяка година. Не разбирам накъде биете и защо се подигравате!
                      Споко бе, ще им свикнеш, имай търпение, не са кофти хора, даже ще свикнеш с тях.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

забравих да кажа , че най-добре е да вземеш радио+флаш вход , сд не ти трябва , радио за града и флашката за по път , марковите са по 100-120 лева
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

А ако си най-маниак ще се обзаведеш с "Мерцедесът" на CD-тата:

http://www.nakamichi.com/pfv/ICE/CDPlayer/CD700II.htm

От това по-добро към момента няма, повярвай ми. Обърни внимание на параметрите на CD-плеъра.
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                            А ако си най-маниак ще се обзаведеш с "Мерцедесът" на CD-тата:

http://www.nakamichi.com/pfv/ICE/CDPlayer/CD700II.htm

От това по-добро към момента няма, повярвай ми. Обърни внимание на параметрите на CD-плеъра.
                            това е Vintage модел , няма го никъде и Накамичи отдавна не произвеждат сд, характеристиките му са като на нисък клас плеър - динамика 100 дб и изкривяване 0.003 е смешна работа , но за авто сд бива.
                            Peugeout 2.2 HDI 133+++
                            Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от Lazarkk Покажи съобщение
                              Ориентирал съм се към този модел Alpine CDE-9882Ri, но в няколко сервиза питам и ми казват, че да се вържат бутоните на волана е доста трудно, за pioneer ми казаха около 80-120лв и 1 месец за доставка на джаджата, а за останалите марки не се наемат изобщо да ми кажат дали е възможно и на какви пари. Някой връзвал ли е Алпина с бутони? Препоръчайте сервиз къде да отида?
                              Изборът ти е добър!
                              Уредбата е като сградата. Започва се от основата и ако основата е калпава, то и сградата ще е калпава. Плеъра е основата и не случайно, на всички състезания на ЕМА за плеъри се използуват Алпини. Колкото и да е перфектен усилвателя, като му подадеш лайна, той освен гьобре друго не може да изкара. Обикновенно този плеър е толкова силен, че не се налага използуването на усилвател, освен за субуфера. Но всеки си има приоритети. Тоя модел се връзва към волана и няма проблеми, както и се управлява с дистанционно. Но дори и без тия екстри, пак си заслужава да го сложиш. Сам ще разбереш разликата.

И свиквай на гавраджиите. Тука са много, но хубавото е, че и ти можеш да се гъбаркаш спокойно с тях!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X